Notice: Undefined index: uitloggen in C:\inetpub\wwwroot\ncimgr\www\news\index.php on line 20

Notice: Undefined index: ncimun in C:\inetpub\wwwroot\ncimgr\www\includes\functies.php on line 4

Notice: Undefined offset: 1 in C:\inetpub\wwwroot\ncimgr\www\includes\functies.php on line 6

Notice: Undefined variable: aantal in C:\inetpub\wwwroot\ncimgr\www\includes\functies.php on line 16

Notice: Undefined index: inloggen in C:\inetpub\wwwroot\ncimgr\www\news\index.php on line 26
NCIM-Groep | nieuws
 

U bent hier:

home - nieuws Print deze pagina

Nieuws

Twee NCIM Javanen zullen spreken op JavaOne

Het grootste en belangrijkste Java evenement ter wereld, JavaOne, vindt van 22 – 26 september 2013 plaats in San Francisco. Dit jaar zullen er in ieder geval twee sprekers van Nederlandse bodem sessies verzorgen: twee Javanen van NCIM Groep. In het voorjaar leverden zij twee papers in. Eind juni kwam daar dan het grote nieuws: beide papers werden goed gekeurd!

Lees het hele bericht

De NCIM Groep lanceert Anti Terreur Software.

LE BOURGET — De NCIM Groep lanceert Anti Terreur Software tijdens Paris Airshow.

Lees het hele bericht

Afstudeerder NCIM Groep wint Scriptieprijs

Leidschendam, 19 april 2013

Lees het hele bericht

NCIM Groep verlengt Microsoft Gold Partnership

NCIM Groep heeft dit jaar wederom haar Microsoft Gold Partnership verlengd.

Lees het hele bericht

NCIM Groep uitgeroepen tot Top ICT Employer 2012-2013

NCIM Groep is dit jaar opnieuw uitgeroepen tot Top ICT Employer! Volgens onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door het CRF Institute, biedt NCIM Groep haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Het CRF Institute, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar HR-beleid en werkomstandigheden, heeft onlangs het jaarlijkse onderzoek naar HR-beleid en arbeidsvoorwaarden uitgevoerd onder een groot aantal werkgevers in Nederland. NCIM Groep is één van de weinige organisaties die het keurmerk Top Employers ICT Nederland 2012/13 mocht ontvangen.

De organisaties werden geëvalueerd op de volgende gebieden: primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden, opleiding en training, interne promotiekansen en cultuur. Alleen organisaties die voldeden aan de strenge onderzoekseisen ontvangen het Top Employers keurmerk.

Ruud van Es, Country Manager Benelux voor het CRF Institute: "De uitstekende arbeidsvoorwaarden die door de gecertificeerde Best Employers worden geboden aan personeel tonen aan dat talentbeheer voor hen een topprioriteit is. Ze bieden hun werknemers niet alleen de dingen waarin ze nu geïnteresseerd zijn, maar ook zaken die hen voorbereiden op de volgende stap in hun loopbaan binnen de organisatie. De Best Employers laten duidelijk zien dat ze hun werknemers waarderen en koesteren."

Vincent Olsthoorn, medewerker bij NCIM Groep, zegt hierover: "Ik heb voor NCIM gekozen, omdat ik een snelle groei in mijn carrière verwachtte door de mogelijkheid om certificaten te halen en werkervaring op te doen bij verschillende organisaties. Daarnaast vind ik de secundaire arbeidsvoorwaarden van NCIM gunstig. In de eerste drie maanden heb ik in combinatie met interne projecten het OCJP (Java Programmer) certificaat behaald."

Corporate Recruiter Debby Voordenhout is één van de personen verantwoordelijk voor het uistekende HR beleid binnen NCIM Groep. "Het is geweldig dat we dit jaar weer zijn uitgeroepen tot één van de Top Employers op het ICT gebied, zeker ook voor onze medewerkers. Wij verwachten veel van onze medewerkers, maar daar krijgen zij dan ook echt iets voor terug!

In onderstaand overzicht kunt u zien waarom NCIM Groep tot één van de Top Employers behoort:

 

Lees het hele bericht

Pagina 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9