Notice: Undefined index: uitloggen in C:\inetpub\wwwroot\ncimgr\www\news\index.php on line 20

Notice: Undefined index: ncimun in C:\inetpub\wwwroot\ncimgr\www\includes\functies.php on line 4

Notice: Undefined offset: 1 in C:\inetpub\wwwroot\ncimgr\www\includes\functies.php on line 6

Notice: Undefined variable: aantal in C:\inetpub\wwwroot\ncimgr\www\includes\functies.php on line 16

Notice: Undefined index: inloggen in C:\inetpub\wwwroot\ncimgr\www\news\index.php on line 26
NCIM-Groep | nieuws
 

U bent hier:

home - nieuws Print deze pagina

Nieuws

Rondvlucht

De heer van der Torren, één van de bezoekers aan onze stand op de Nationale Carrièredagen had enige tijd geleden een rondvlucht voor twee personen gewonnen.

Vandaag was het dan zover!  

Het was een zeer geslaagde ochtend met een mooi uitzicht!

Lees het hele bericht

Prijswinnaar Tech Ed 2010

Leidschendam - Eind maart maakten bezoekers van Microsoft DevDays 2010 bij de NCIM Groep kans op gratis toegang tot Tech Ed 2010 in Berlijn.

De winnaar is inmiddels bekend: De heer G. Woudstra. Gefeliciteerd! 

NCIM Groep uitgeroepen tot Top Employer 2010

Leidschendam, 14 december 2009 – NCIM Groep is na onafhankelijk onderzoek van het CRF Institute, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar arbeidsvoorwaarden, uitgeroepen tot Top Employer 2010. Dit keurmerk wordt enkel uitgereikt aan werkgevers die voldoen aan de strenge toetsingscriteria.

Lees het hele bericht

Prijswinnaar rondvlucht

Leidschendam - De afgelopen maanden maakten bezoekers van diverse carrièrebeurzen bij NCIM kans op een rondvlucht voor twee personen in Nederland.

 

De winnaar is inmiddels bekend: De heer A. van der Torren. Gefeliciteerd! 

Kleine IT-uitzenders moeten meer kansen krijgen bij overheid

Gebaseerd op: De Telegraaf (17-9-2009)

Kleine IT-uitzenders moeten meer kansen krijgen om opdrachten te verkrijgen bij de overheid. Dat is de mening van Jaap van Goch, directeur van de IT-tak van detacheerder DPA, en Harold Kasperink, directeur operations bij de NCIM Groep. Volgens Van Goch en Kasperink krijgen kleine partijen nu amper kans om mee te dingen naar een opdracht.

Zij wijten dit aan de Europese aanbestedingsregels. Met name in de beoordeling van omzet- en referentie-eisen is een aanpassing nodig. Nu heeft bijvoorbeeld een ministerie van Economische Zaken een IT-aanbesteding voor 25 verschillende ICT-rollen. Bedrijven als DPA en NCIM Groep kunnen dan amper aan de aanbesteding meedoen, omdat zij geen 25 verschillende rollen kunnen vervullen. Dat komt omdat DPA gespecialiseerd is in systeembeheer en NCIM in softwareontwikkeling. De opdracht gaat dan naar een ICT-speler die wel alles in een kan leveren.

Volgens Van Goch en Kasperink is het idee achter de aanbesteding dat de overheid kosten kan besparen op bepaalde gebieden. Voor IT gaat dit volgens de heren echter niet altijd op, omdat de kleine bedrijven dus geen kans krijgen. Door de omzet- en referentie-eisen wordt er pas te laat naar prijs gekeken.

Bron: http://www.mdweekly.nl/918489/kleine-it-uitzenders-moeten-meer-kansen-krijgen-bij-overheid


 

 

Pagina 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9