U bent hier:

home - profiel Print deze pagina

Profiel

Wat we doen, doen we goed
De NCIM Groep is gespecialiseerd in het detacheren van goed opgeleide professionals voor projectmanagement, consulting, softwareontwikkeling en system management in technische omgevingen.

De NCIM Groep bestaat sinds 1988 en heeft vestigingen in Leidschendam, Eindhoven, Brussel en Camberly (U.K) en Fort Worth (U.S.A). Het hoofdkantoor is gevestigd in Leidschendam.

Meer dan 200 bekwame professionals met een passie voor technologie bouwen aan ICT-oplossingen voor opdrachtgevers in de sectoren Defensie en Veiligheid, Energie en utilities, Telecommunicatie, transport en media, en Technische automatisering.

Wij zijn een middelgrote onderneming en dat biedt voordelen:

  • Wij kennen onze klanten goed; 
  • Onze medewerkers kennen elkaar;
  • Wij kiezen nauwkeurig wat we wel doen en wat niet;
  • Wat we doen, doen we goed.

Wij groeien. En we zorgen ervoor dat we de groei kunnen bijbenen. In de twintig jaar van ons bestaan hebben wij elk jaar winst gemaakt.

Wij zijn ISO 9001:2008 gecertificeerd, Oracle Partner en Microsoft Gold Partner. Iedere NCIM-professional is opgeleid aan een Nederlandse Universiteit of Hogeschool (MSc danwel PhD resp BSc) en daarnaast gecertificeerd in zijn of haar specialisatie, waardoor zijn of haar actuele kennis geborgd is. Voor onze NCAM applicatiebeheerders geldt mutatis mutandis het zelfde: zij hebben een afgeronde HBO en hebben zich recent gecertificeerd.

We zijn preferred supplier voor opdrachtgevers waarvoor betrouwbaarheid en veiligheid van groot belang zijn. Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure. De meeste van onze medewerkers zijn in het bezit van een door de overheid afgegeven security clearance – verklaring van geen bezwaar.

Wij geloven in sterke en langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. Onze drijfveren zijn service, kwaliteit en kosten. We leveren de beste kwaliteit voor een onverslaanbare prijs.

De NCIM Groep is zich bewust van de omgeving waarin zij opereert en voelt zich verantwoordelijk om op een zorgvuldige manier met het leefmilieu om te gaan. In haar beleid streeft de NCIM Groep er dan ook naar om bij alles wat zij doet rekening te houden met haar omgeving. Voor meer informatie over het beleid ten aanzien van het milieu kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. De beleidsverklaring van de NCIM Groep kunt u via de volgende link downloaden.